ENERJİ KİMLİK BELGESİ FİYATLARI 2019

Enerji Kimlik Belgesi (EKB) Fiyatları 2019

Enerji kimlik belgesi alım sürecinde sona yaklaşılan bu günlerde merak edilen en önemli konu Enerji Kimlik Belgesi Fiyatları oldu. Bilindiği gibi 31 Aralık 2019 tarihi son gün olarak belirlenmiş, 1 Ocak 2020 tarihinde Enerji Kimlik Belgesi bulunmayan yapılar, alım- satım işlemleri, abonelik işlemleri, kredi işlemleri gibi birçok konuda zorluk yaşayacaklardır. Enerji Kimlik Belgesi Fiyatlarında sabit bir fiyat uygulaması bulunmamaktadır.

Enerji Kimlik Belgesi (EKB) Nasıl Fiyatlandırılır?

Enerji Kimlik Belgesi 2019 fiyatları iki şekilde belirlenir;

  • Enerji Kimlik Belgesi talebinde bulunan binanın toplam inşaat alanı
  • Enerji Kimlik Belgesi talebinde bulunan binanın daire sayısı

Enerji Kimlik Belgesi veren yetkili firmalar tarafından sabit bir fiyat olmadığı gibi talep sahibine gereken etkenleri sormadan fiyatlandırılma yapılması mümkün değildir. Enerji Kimlik Belgesi oluşturmada bir çok etken vardır. Bu etkenlerden biri veya birkaçının eksik olması durumunda fiyatlarda artma veya azalma meydana gelmesi olağandır.

Enerji Kimlik Belgesi fiyatları ortalama mt² bazında bakıldığında 0

prednisolon 5mg kaufen ohne rezept

,10 tl – 1,00 tl arasında, daire bazında bakıldığında ise 30 tl – 300 tl arasında bir maliyet çıkmaktadır.

Sizlerle paylaşmış olduğumuz bu bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Asil Sistem Enerji Elektrik Limited Şirketi olarak en doğru fiyat politikasını sizlerle yapacağımız görüşmeler neticesinde şekillendiriyoruz. Detaylı bilgi için sitemizin iletişim formlarından bizlere ulaşabilir, yetkili personellerimiz tarafından aranarak bilgilendirme sağlayabilirsiniz.

 


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.